IT Transities: Business before IT .........

 

Voor groteondernemingen en organisaties hebben we: TRANSITION in a BOX.

Transform-IT maakt voor de transitie gebruik van een hybride digitale werkplek en een tool box. Daarmee wordt het hele transitie project gestuurd. Volledig gecontroleerd, ook qua kosten. De prijs voor het gebruik van de digitale werkplek en de tool box is per persoon, per maand (afhankelijk van de grote van de organisatie).

 

 

 

 

Stap 1

De tool box maakt analyses over het gebruik (door medewerkers en organisatie) van de IT-faciliteiten (software, hardware, data, mail). Naast wie er wat gebruikt, wordt ook de eventuele ‘vervuiling’ in de gegevens meteen duidelijk. Goed om meteen IT-kosten te kunnen besparen of de ‘in control’ verklaring te kunnen onderbouwen.

 

Stap 2

Op basis van de analyses van de tool box worden de activiteiten bepaald om wijzigingen aan te brengen in hardware, software, data- en mail opslag. Meteen wordt duidelijk welke medewerkers c.q. organisatieonderdelen gebruik kunnen gaan maken van hun nieuwe digitale werkplek.

 

Stap 3

Medewerkers bestellen via de tool box hun nieuwe digitale werkplekken. De technische activiteiten worden vanuit de tool box aangestuurd.

 

Stap 4

Vanuit de tool box komen rapportages over de inhoudelijk voortgang van het project.

 

Er is naast deze geautomatiseerde tool box een communicatie tool box ter beschikking om organisatie en medewerkers te begeleiden tijdens de transitie naar hun digitale werkplek.

 

Maak IT SIMPEL, met TRANSITION in a BOX !     Bel: 088-1009400

Develop Service Infrastructure

Develop Service Infrastructure

Manage complexity of change !

Manage complexity of change !