Transform-IT - Onze diensten:

Transform-IT biedt diensten aan grote ondernemingen en kleinere bedrijven. Het onderscheidt is niet altijd even duidelijk te maken. Grote ondernemingen werken vaak op nationaal en internationaal niveau, en hebben veel eigen kennis in huis over IT. Kleinere ondernemingen werken op regionaal en mogelijk nationaal niveau. IT kennis is vaak 'versnipperd' aanwezig.

 

Wat biedt Transform-IT aan grote bedrijven en organisaties?

Business Oriented Transitions: Van IT Due Dillegence, tot het uitvoeren van een transitie tot en met de IT control van de infrastructuur............ Transform-IT biedt een volledig informatiegestuurde en geautomatiseerde aanpak voor een succesvolle transitie. Geen klant - leverancier, maar een gezamenlijke aanpak tussen Business en IT. Stap voor stap, samen, naar succes. Klik hier.

Migration in a Box: Van het trainen van uw medewerkers tot het uitvoeren van een migratie met onze informatiegestuurde en geautomaitseerde aanpak. Dit bespaart tijd, geld en veel ergernis. Volledig betrouwbaar en veilig uitvoeren van een migratie van uw IT infrastructuur. Klik hier.

 

Transform-IT voor kleinere bedrijven?

In 4 stappen naar de 'cloud': Transform-IT brengt u op de snelste, goedkoopste, meest betrouwbare en veilgiste weg naar de 'cloud'. Klik hier.

Nr 2: Cloud premacy

Nr 2: Cloud premacy

Agile, simple infrastructure

Agile, simple infrastructure